Herfst tuinfeest

Agenda 2020

Bezoek ons en laat je verrassen door de schoonheid en diversiteit die pioenen te bieden hebben. Geniet van een ontspannende dag tussen de planten en wandel in een prachtig park, tuin of bloemenveld. We proberen steeds iets nieuws en verrassend mee te brengen.

We bieden ook de mogelijkheid om pioenen vooraf te reserveren. Je kunt je kleinood dan afhalen op een plantenbeurs naar keuze. Geef bij de bestelling in het vakje “Voeg opmerkingen toe….” aan waar je je planten wenst af te halen. We bevestigen je per e-mail wanneer je planten klaar staan. 

Veel tuinplezier en tot ziens!

IN BELGIË

La Feuillerie   La Feuillerie Plantes rares et de collection Celles Zaterdag en zondag 19 en 20 september. In de romantische 19e-eeuwse tuin van La Feuillerie, presenteren de beste kwekerijen van België en het buitenland hun kleinood-jes. Een aangename planten beurs waar het botanische aspect een prominente plaats heeft.
Les Jardins d'Aywiers Les Jardins d'Aywiers Lasne Vrijdag 30 april 2021, zaterdag en zondag 1 en 2 mei 2021. Net onder Brussel, tussen de muren van de voormalige abdij van Aywiers, in de schaduw van enkele eeuwenoude bomen vindt de charmantste tuinbeurs plaats. Leuke activiteiten voor de kinderen geven u alle tijd om te kiezen uit ons breed assortiment pioenrozen.
Park van Beervelde De Tuindagen van Beervelde Oktober 2021 Een "must" voor alle tuinliefhebbers uit België en het buitenland! Meer dan 200 kwekerijen, ontwerpers en ambachtslieden tonen een spectaculaire verscheidenheid aan planten en tuin-gerelateerde hebbedingetjes in een zeer aangename omgeving.

Herfst nieuwe oogst  - bezoek ons op de hoeve! De weekenden van 10 & 11 | 17 & 18 | 24 & 25 oktober In de herfst zetten we enkele weekenden onze deuren weer open. Kom langs en kies uit ons ruim assortiment klassieke en prachtige nieuwe soorten. Wil je echt zeker zijn dat je favoriete pioen er nog is, dan is tijdig reserveren aangeraden, maar we hebben steeds een leuk assortiment vrij beschikbaar.

IN DUITSLAND

Wolfsgarten Das Fürstliche Gartenfest Schloß Wolfsgarten Frankfurt a/M  September 2021 Laat u inspireren tijdens deze internationale tuinbeurs in de prachtige tuinen en het park van ​​"Wolfsgarten". 170 exposanten geven het beste van zichzelf!