Graefswinning

Graefswinning is een 18e eeuwse hoeve. Deze heeft de tand des tijd en veel veranderingen redelijk doorstaan. De naam is toepasselijk, “winning” staat voor “iets winnen of verkrijgen van je land”. In ons geval pioenen!

De hoeve

The farm

Hoeve en kwekerij adres

  • Graefswinning
  • Diestersteenweg 222
  • 3850 Nieuwerkerken België
  • BE0827865801
  • info@graefswinning.be
  • T +3211883611

We liggen iets van de weg af en zijn met de gps niet altijd gemakkelijk te vinden. Check een routeplanner voordat u vertrekt. 

Er is parkeerplaats beschikbaar aan de hoeve. 

We zijn open op afspraak of bezoek ons tijdens de openveld dagen in de herfst en lente.  

Ons team

Our team

Voor de tuin- en bloemliefhebber specialiseren we in:

Voor de professional zijn we gespecialiseerd in :

 

Vers van ons veld

Pioenen voor de tuin
Onze pioenen zijn verkrijgbaar op de kwekerij, op tuinbeurzen en kunnen besteld worden op onze website. De catalogus bevat een ruime selectie blote wortel- en container pioenen. Blote wortels kunnen het hele jaar door besteld worden, maar worden enkel in de herfst gerooid. Onze pioenen met zorg gekweekt, worden ook met zorg geleverd.
                                      
Pioenen snijbloemen
Liggen de seizoenen je nauw aan het hart dan zijn pioenen je lente bloeiers bij uitstek. Vers geplukt en goed verzorgd houden ze meer dan een week in de vaas. 
We kweken een uitgebreid assortiment mooie ouderwetse schoonheden en ook gedurfde nieuwkomers. Ben je bloemist, run je een trendy restaurant, organiseer je kleine of grote evenementen of wil je gewoon jezelf verwennen contacteer ons voor meer informatie over beschikbaarheid, prijzen en timing.
peony  tractor