Tuinfeest

Lente 2021

Bezoek ons en laat je verrassen door de schoonheid en diversiteit die pioenen te bieden hebben. Geniet van een ontspannende dag tussen de planten en wandel in een prachtig park, tuin of bloemenveld. We proberen steeds iets nieuws en verrassend mee te brengen.

Veel tuinplezier en tot ziens!

La Feuillerie   La Feuillerie Plantes rares et de collection Celles 22 en 23 mei. Helaas zijn wij verhinderd. In de romantische 19e-eeuwse tuin van La Feuillerie, presenteren de beste kwekerijen van België en het buitenland hun kleinood-jes. Een aangename planten beurs waar het botanische aspect een prominente plaats inneemt.
Les Jardins d'Aywiers Les Jardins d'Aywiers Lasne 11, 12 en 13 juni. Nog te bevestigen. Net onder Brussel, tussen de muren van de voormalige abdij van Aywiers, in de schaduw van enkele eeuwenoude bomen vindt de charmantste tuinbeurs plaats. Leuke activiteiten voor de kinderen geven u alle tijd om te kiezen uit ons breed assortiment pioenrozen.
Park van Beervelde De Tuindagen van Beervelde Herfst 2021. Een "must" voor alle tuinliefhebbers uit België en het buitenland! Meer dan 200 kwekerijen, ontwerpers en ambachtslieden tonen een spectaculaire verscheidenheid aan planten en tuin-gerelateerde hebbedingetjes in een zeer aangename omgeving.

Bezoek ons op de hoeve

Graefswinning De kwekerij is open vanaf 10 april Klik hier voor meer informatie Bezoek onze kwekerij en kies uit ons assortiment pioenen in pot. 
Schloß Fasanerie Das Fürstliche Gartenfest Schloß Fasanerie Fulda Te bevestigen. Laat u inspireren tijdens deze internationale tuinbeurs in de prachtige tuinen en het park van ​​"Schloß Fasanerie". 170 exposanten geven het beste van zichzelf!  
Bezoek ons op de hoeve Graefswinning Kwekerij, boeketten en bezoek velden vanaf midden mei Klik hier voor meer informatie Een wandeling door de bloemenvelden is het ideale moment om zelf de verschillende vormen, geuren en kleuren te ervaren. Bezoek onze kwekerij en kies uit ons assortiment pioenen in pot. Snijbloemen zijn beschikbaar vanaf half mei. 

Extra dagen ...

Naarmate het bloeiseizoen vordert en vanwege de Corona restricties kunnen er data wijzigen of toegevoegd worden. De bloei van onze pioenen kunt u steeds op onze Facebook of Instagram pagina volgen. Voor vertrekt is het aangeraden deze webpagina nogmaals te bezoeken.

Veel tuinplezier en tot ziens!