P. Ma Petite Cherie

Verdwijnt jou neus niet regelmatig in een bloem of kruidje? Hoe voelt het als je geprikkeld wordt door een aangenaam parfum? 

Geuren zitten in het oudste gedeelte van onze hersenen gegrift en leunen dicht aan bij onze emoties en herinneringen. Door een welbepaalde geur kunnen herinneringen plots heel levendig worden. Zoals de geur van vers gebakken wafels of die ene zeep die ons terug katapulteert in de tijd. 

Graefswinning heeft een collectie pioenen voor alle zintuigen. Geur is bijzonder belangrijk voor ons en wordt hoog gewaardeerd bij het samenstellen van onze catalogus. 

Pioenen zijn beschikbaar in een waaier aan geuren. Variërend van de zoete parfum van P. Ma Petite Cherie tot de kruidige citroengeur van P. Duchesse de Nemours, of nog andere meer subtiele tonen.

Wij hebben geen rigide classificatie. Geur is heel persoonlijk en kan helaas - of misschien gelukkig - niet elektronisch worden overgebracht. Er is maar één optie: bezoek onze bloemenvelden in bloei en ontdek zelf waar je neus voor valt.