Open Veld Dagen Graefswinning

Een unieke gelegenheid om de verschillende vormen, geuren en kleuren te ervaren.

Bezoek onze bloemenvelden en geniet van de schoonheid die pioenen bieden. We kweken een 300-tal verschillende variëteiten kruid- en Itoh pioenen in de volle grond op wandelafstand van de hoeve. De bloemenvelden zijn ook bereikbaar voor stevige buggies. Wandelschoenen of laarzen zijn aangeraden, onze mooie leemgrond durft weleens plakken op natte dagen! 

Planten

Het ideale moment om te shoppen of je verlanglijstje samen te stellen. In onze kleine kwekerij vindt je een selectie pioenen in 7L potten.

Mocht je droompioen nog op het veld staan geen nood. Onze catalogus planten zijn na bestelling beschikbaar als blote wortel in de herfst. We kunnen de bestelling opsturen of je mag ze komen afhalen. Bestellen kan ter plaatse of via onze online shop

Boeketten

We kweken een uitgebreid assortiment pioenen als snijbloem. Mooie, ouderwetse schoonheden en gedurfde nieuwkomers. Tijdens de dagen die we open zijn,  zijn ze beschikbaar op de hoeve vanaf midden mei tot begin juni. Wat is er fleuriger in de lente dan een boeket pioenen vers van het veld!

Indien u grote hoeveelheden wenst, neem dan vooraf contact met ons op.

PRAKTISCH - LEES MIJ - KLIK HIER Voor meer praktische informatie over hoe, waar, wanneer, corona en onze faciliteiten.

HET BETREDEN VAN ONZE VELDEN BUITEN DE OPENINGSUREN IS VERBODEN.

Zelfs tijdens openingstijden is het mogelijk dat een of meerdere velden of plaatsen niet toegankelijk zijn voor het publiek. We stellen uw respect op prijs, wetende hoe moeilijk dit kan zijn.

Hoeve filosofieOver onsPioenrozen plant tips