Autumn peony harvest

Herfsttijd is planttijd

Bezoek ons en laat je verrassen door de schoonheid en diversiteit die pioenen te bieden hebben. Geniet van een ontspannende dag tussen de planten en wandel in een prachtig park of kasteeltuin. We proberen steeds iets nieuws en verrassend mee te brengen.

De herfst is de mooiste tijd om te planten. 's Winters laat je de natuur best haar werkt doen en zodra de lente in aantocht is verschijnen de nieuwe scheuten. 

In het najaar rooien we de krachtige jonge wortels boordevol energie. Daarna worden ze gewassen en gedeeld. Dit is handenarbeid zodat we de beste wortels kunnen selecteren. Vaak geven onze pioenen het eerste jaar al bloem. 

Hoe werkt het

Bezoek ons op de hoeve of op een tuinevenement en kies uit een breed scala aan prachtige heirloomvariëteiten en gedurfde nieuwkomers.

Optie 1: Bestel op voorhand online en haal je favoriete pioen af op de hoeve of één van de tuinevenementen hieronder. Selecteer "Graefswinning" als verzendoptie en laat ons in het opmerkingenveld weten waar je je bestelling wilt ophalen, laat ook je telefoonnummer achter.

Optie 2: Kom langs op onze stand of op de hoeve en kies ter plaatse. We accepteren contactloze, kaart- en contante betaling.

Je kunt niet langs komen, geen probleem! Bestel online of neem contact met ons op en we verzenden je pioenrozen zorgvuldig verpakt binnen de EU in oktober en november.

Waar en wanneer

Grugapark Herbst-Pflanzenraritätenmarkt - Essen Duitsland

14 en 15 september

Tuindagen - Beervelde België

11, 12 en 13 oktober

Graefswinning Pioenenweekend - Nieuwerkerken België

Gratis toegang

19 en 20 oktober

Couleurs Pivoines - Modave België

Gratis toegang

26 oktober

Hints en tips

Een goede voorbereiding is het halve werk, klik hier voor meer informatie en planttips.

Houd er altijd rekening mee dat de wortels het liefst zo vers mogelijk geplant worden.

We kijken alvast uit naar je bezoek.

Hoeve filosofieOver onsPioenrozen plant tips