Auteursrechten

We geven toestemming om, enkel met het doel van THUIS gebruik om u te helpen bij het selecteren van planten, delen van deze website elektronisch te kopiëren of af te drukken. Vergeet echter niet dat papier niet op bomen groeit. 

De foto's en beelden die niet door ons gemaakt werden, worden gebruikt met de toestemming van de makers. 

Het is NIET toegestaan om delen van deze website op enigerlei wijze te kopiëren, te wijzigen of te gebruiken voor commerciële of andere doeleinden, zonder de schriftelijke toestemming van Graefswinning. 

Disclaimer - Bewijs van afstand

We proberen onze planten zo nauwkeurig mogelijk te beschrijven en te fotograferen. Een foto is echter steeds een momentopname. Locatie en weersomstandigheden kunnen van jaar tot jaar leiden tot lichte variaties. De beschrijvingen van bloem en plant zijn van toepassing op volwassen planten van drie jaar en ouder. De juiste presentatie van de digitale beelden is afhankelijk van uw computer hardware en software. 

Promoties

Promoties zijn geldig tijdens een bepaalde periode, of zolang de voorraad strekt. Zodra een promotie eindigt vanwege hierboven vermelde redenen, of een andere rede, dan is het niet mogelijk om deze te verlengen. 

Variëteiten op naam

We verkopen planten op naam. Neem a.u.b. onmiddellijk contact met ons op in geval van twijfel. Stuur ons een foto van de bloem, plant samen met een kopie van het aankoopbewijs, en we onderzoeken en corrigeren eventuele fouten waar mogelijk. 

Voorwaarden kunnen gewijzigd worden zonder voorafgaande kennisgeving.