Pioenrosen snijbloemen! Ze worden bij je thuis bezorgd alsof ze net uit je eigen tuin komen.  Express levering in België, Luxemburg, Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk, Finland en Zweden.

image.png

Timing 

Meestal plukken we tussen midden mei en midden juni. Maar, dit seizoen zal eerder vroeger zijn. Eerst plukken we de vroeg bloeiende soorten en naarmate het seizoen vordert, volgen de anderen. Het hele seizoen door kunnen we u overladen met een opeenvolging van verschillende en spannende variëteiten ... dit is gewoon het toppunt van luxe! 

We volgen de seizoenen en forceren onze bloemen niet, we zijn dus afhankelijk van wat het weer ons brengt. Dit is een bewuste keuze; langzaam gegroeid gaan ze langer mee in de vaas en brengen ze meer vreugde. Een gevolg hiervan is dat we een soort niet op een bepaald moment kunnen beloven. Maar bekijk het van de positieve kant, er is altijd wel iets moois en is het een genot om de dikke volle knoppen te zien groeien op het veld.  

Met zorg gekweekt  

Op het ogenblik dat de knoppen rijp zijn worden ze geplukt, ook dit is precisie werk. Sorteren en bundelen doen we met zorg en dus met de hand. We willen dat je thuis of in de zaak minstens een week plezier hebt van onze pioenen.

We plukken de soorten een of meerdere malen per dag afhankelijk van de temperatuur. Er wordt niet meer dan 1/3 tot 1/2 van een plant geplukt en met rede. Op deze wijze putten we de planten niet uit en blijven ze gezond en sterk. Samengevat: De grote mooie knoppen voor de klant de andere voor de plant.

Nazorg

Verwijder de verpakking bij aankomst en volg de eenvoudige instructies. Zet pioenrozen niet in de buurt van fruit omdat ethyleengassen het rijpingsproces versnellen! Vermijd tocht en direct zonlicht. Zet ze indien mogelijk 's nachts op een koele plaats, maar gebruik vooral altijd een perfect schone vaas en vers drinkwater.

Er is niets zo mooi als een pioen die langzaam maar zeker haar hele pracht tentoonstelt. Vandaar dat we onze pioenen zo kort mogelijk in de koeling bewaren. Eens op kamertemperatuur hebben ze enkele dagen nodig om open te bloeien. Daarna geniet je nog meerdere dagen van je bloemen. 

Levering in mei. U wordt vooraf gecontacteerd.

Als u uw bestelling bevestigt voordat de oogst begint, worden uw bloemen natuurlijk als eerste verzonden. En de eersten zijn altijd het mooist.

Gekoelde 24-uur levering in België en Luxemburg (15.00€).

Bestellingen die voor 18:00 uur ontvangen en betaald zijn, worden de volgende werkdag opgehaald en zijn de dag erna bij u*.

  • Voor levering op zaterdag bestel voor donderdag 18:00.
  • Voor levering op dinsdag bestel voor vrijdag, zaterdag of zondag 18:00.
  • Voor levering op woensdag bestel voor maandag 18:00.
  • Voor levering op donderdag bestel voor dinsdag 18:00.
  • Voor levering op vrijdag bestel voor woensdag 18:00.

Express-levering  naar Frankrijk, Duitsland (24.00€) Oostenrijk, Finland en Zweden (34.00€).

Bestellingen die voor 14:00 betaald zijn, worden dezelfde of de eerste verstuurdag verzonden. Levering voor 12.00 uur.*

  • Voor bezorging op dinsdag bestel donderdag na 14:00, vrijdag, zaterdag, zondag of maandag voor 14:00.
  • Voor bezorging op woensdag bestel op dinsdag voor 14:00.
  • Voor bezorging op donderdag bestel op woensdag voor 14:00.
  • Voor bezorging op vrijdag bestel je op donderdag voor 14:00.

*UITZONDERINGEN: Op feestdagen zoals Hemelvaart en Tweede Pinksterdag is er geen bezorging of koerier afhaling op de hoeve.

Klik hier voor onze leveringen en betaling condities.

B2B-klanten 

Aan zakelijke klanten in de evenementenbranche en bloemisten met een btw-nummer in België, die waarde hechten aan kwalitatief lokaal geteelde producten, bieden wij onze beste voorwaarden aan en de mogelijkheid om vooraf te bestellen. Neem contact met ons op om een account aan te maken en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Onze snijbloemen voor professionals zijn ook verkrijgbaar via de Agora Groep in België, Frankrijk en Italië of kunnen na afspraak op de hoeve afgehaald worden.

Klik hier voor de catalogus