Open Veld Dagen 2020

Open Veld Dagen Graefswinning

Een unieke gelegenheid om de verschillende vormen, geuren en kleuren te ervaren.

Bezoek onze bloemenvelden en geniet van de schoonheid die pioenen bieden. We kweken een 300-tal verschillende variëteiten kruid-, Itoh en houtpioenen in de volle grond op wandelafstand van de hoeve. De bloemenvelden zijn ook bereikbaar voor stevige buggies. Wandelschoenen of laarzen zijn aangeraden, onze mooie leemgrond durft weleens plakken op natte dagen! 

Planten

Het ideale moment om te shoppen of je verlanglijstje samen te stellen. In onze kleine kwekerij vindt je een selectie pioenen in ruime potten. Mocht je droompioen nog op het veld staan geen nood. Onze catalogus planten zijn na bestelling beschikbaar als blote wortel in de herfst. We kunnen de bestelling opsturen of je mag ze komen afhalen. Bestellen kan ter plaatse of via onze online shop

Bloemen

We kweken een uitgebreid assortiment pioenen als snijbloem. Mooie, ouderwetse schoonheden en gedurfde nieuwkomers. Deze gaan normaal naar de veiling, maar tijdens ons pioenen week-end zijn ze uitzonderlijk beschikbaar op de hoeve. Wat is er fleuriger in de lente dan een boeket pioenen vers van het veld!

Waar

Ons adres is: Graefswinning - Diestersteenweg 222 - 3850 Nieuwerkerken in België. 

We liggen iets van de weg af en zijn met de gps niet altijd gemakkelijk te vinden. Check een routeplanner voordat u vertrekt. 

Er is parkeerplaats beschikbaar aan de hoeve.

Wanneer

In 30 en 31 mei 2020 van 10u tot 17u. Extra data volgen. 

De natuur is onvoorspelbaar en naargelang het seizoen vordert, kunnen de data veranderen. Op onze Facebook pagina houden we bij wie wanneer gaat bloeien. Voordat je vertrekt is het aangeraden deze webpagina nogmaals te bezoeken