• Aanbieding!

Fukubukuro - Lucky bag

€ 69,00 Incl. BTW
€ 100,00 € 31,00 opslaan

De fukubukuro zijn Japanse gelukstassen die bij het begin van het Nieuwe Jaar gemaakt worden. In Japan staat men uren voor in de rij om er een te bemachtigen. De inhoud is steeds een surprise of mystery producten. Bij de lancering van onze 2019-catalogus willen we u onze Fukubukuro-versie aanbieden, om de handelsovereenkomst tussen Japan en de Europese Unie te vieren, die ook vandaag van start gaat.

Natuurlijk zullen we alleen pioenrozen selecteren! Maar welke is willekeur, hangt af het weer of onze oogst. Het kunnen nieuwe soorten zijn of net hele klassieke. Misschien staan ze al in onze catalogus of misschien helemaal niet! Mogelijk zou je ze zelf nooit kiezen of heb je ze al héél lang op je verlanglijstje staan. Dus, als je van verrassing houdt, kies dan een Fukubukuro!

Onze pakketten worden samen met de andere bestellingen in de herfst verzonden, dus zoals altijd is er een beetje geduld nodig. Natuurlijk worden de pioenwortels geëtiketteerd, tenzij je liever wilt dat ook dit een "mystery" blijft tot de volgende lente!

We hopen dat je geniet van het Fukubukuro avontuur.

1
Het is winter ❄️ de nieuwe catalogus is beschikbaar op 01.02.2020!

Pioendetails